április 2, 2023

WebInIT

Az elmúlt években rengeteget fejlődtem a webdesign és webfejlesztés terén, és úgy éreztem, ideje kibővíteni a szakmai horizontomat. 2021-től ezért másodállásban is foglalkozom wordpress alapú weboldalak és webáruházak tervezésével és kivitelezésével. Az eddigi tapasztalataimnak köszönhetően, még a több ezer termékes vagy 4 nyelvű webáruházak sem jelentenek problémát. Nem csak a funkcionalitás, hanem a látványvilág is fontos számomra, így mindenféle grafikai elemet és vizuális tartalmat is készítek a weboldalakhoz. Emellett videóanyagokat és figma design terveket is készítek a cégnek. Örömmel jelenthetem, hogy a weboldalak, amelyeken eddig dolgoztam, nagyon pozitív visszajelzéseket kaptak. Néhány példa weboldal ezek közül:
https://nilushome.hu/
https://one1parts.com/
https://ajtoablakkft.com/
https://petbrush.hu/
https://icleanbrush.hu/
https://agrogruen.com/
https://webinit.hu/

Az új kihívásokra mindig nyitott vagyok, és azon dolgozom, hogy továbbra is magas szinten tartsam a szakmai tudásomat és a minőségi munkavégzést.

Minden jog fenntartva! © Szikszai Szabolcs
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram