Szikszai Szabolcs

Grafikai Tervezés és Webfejlesztés
Kiemelkedő képességeimmel és sokoldalú szakmai tapasztalatommal kiemelkedem a grafikai és webfejlesztési területen. Ebben a dinamikus és versenyes iparban a stratégiai marketing valamint az optimalizált SEO megoldások alapvetőek és én ezen területeken is otthon vagyok.

Grafikai Tervezés

2008 óta a grafikai tervezés a szenvedélyem. A Photoshop és az Illustrator professzionális használatával nemzetközi versenyeken bizonyítottam. A 2016-ban elkezdett vendéglátóipari munkám során a kreatív névjegyektől a lenyűgöző plakátokig terjeszkedtem ki. Továbbá magas szintű fotózási, videószerkesztési és 3D modellezési ismeretekkel is rendelkezem.

Webfejlesztés és Webdesign

2018-ban szoftverfejlesztői végzettséggel a kezemben még inkább elmélyültem a webes tervezés világában. A KORREKT-EXIM Kft.-nél webáruházak és vizuális megoldások megalkotója voltam. 2021-től pedig WordPress alapú projektekben és SEO optimalizációs feladatokban is magabiztos vagyok, akár több ezer termék integrálása esetén is.

Elkötelezettség és Profizmus

Munkáimat mindig a legnagyobb odaadással és precizitással végzem, minden egyes projektben a funkcionalitást és a hatékonyságot helyezem előtérbe. Folyamatosan fejlődöm és szakmám legfrissebb trendjeivel lépést tartva kínálok ügyfeleimnek az iparágban elérhető legjobb megoldásokat.
Szikszai Szabolcs
Minden jog fenntartva! © Szikszai Szabolcs
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram