április 2, 2023

Bruncheese

A grafikusi karrierem kezdetén egy Szifon Bár nevezetű vendéglátóhelynek készítettem heti akciókra vonatkozó posztokat és egyéb Facebook tartalmakat. Azonban a cég később átalakult és étteremmé vált (Bruncheese), így egy gyönyörű prospektus elkészítésével segítettem nekik népszerűsíteni az étlapjukat és az általuk nyújtott szolgáltatásokat. Ennek eredményeként számos vállalat kezdett tőlük rendelni, és az étterem nagyobb rendezvényeket is lebonyolított, amelyekhez plakátokat és egyéb nyomdai anyagokat is készítettem.

Aztán érkezett a FineTastic brand, amely a színházi büfék piacát célozta meg. Ezzel párhuzamosan a Szabolcsi Csárdás étterem is bővült és szüksége volt különféle marketing anyagokra és heti menükre, amelyeknek én voltam az elkészítője. Az étteremek számára különböző nyomdai anyagokat, plakátokat és Facebook posztokat készítettem, hogy még több vendéget vonzzanak és még jobban kiemelkedjenek a konkurencia közül.

Minden jog fenntartva! © Szikszai Szabolcs
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram